Spierziektecongres

Door: Vimla Jaggoe

Op 16 september 2017 vindt het jaarlijkse Spierziektecongres plaats. Aanmelden voor het congres is niet meer mogelijk. Van alle diagnoseprogramma’s wordt een beknopt verslag gemaakt. Ze verschijnen in de diagnosenieuwsbrief.

Op 16 september aanstaande organiseren Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds het jaarlijkse Spierziektecongres. Topspecialisten en onderzoekers uit heel Nederland presenteren de nieuwste inzichten in de diagnoseprogramma’s, maar ook bij hun onderzoeksposter. Er zijn veel stands met informatie over hulpmiddelen en voorzieningen. Er is ook ruimte voor ontspanning en voor onderling contact. Nieuw dit jaar is het Vakantie-eiland waar aanbieders van vakantie een prijs verloten onder de leden van Spierziekten Nederland.

Voor deze editie van het Spierziektecongres hebben ruim 1500 mensen zich aangemeld. Inschrijven is niet meer mogelijk. In het septembernummer van het ledenmagazine Contact vindt u een fotoreportage van het Spierziektecongres. Van alle diagnoseprogramma’s wordt een beknopt verslag gemaakt. Ze verschijnen in de diagnosenieuwsbrief.

Heeft u interesse in het volgende Spierziektecongres? Reserveer dan alvast 15 september 2018 in uw agenda.

 

Terug naar overzicht