Budgethouder in de coronacrisis

Door: Per Saldo

Deel uw ervaring over de coronamaatregelen voor budgethouders. Uw informatie is belangrijk om uw belangen goed te kunnen behartigen.

De maatregelen die door het coronavirus getroffen zijn, hebben een behoorlijke impact op het leven van pgb-houders. Daarom wil de belangenorganisatie van budgethouders, Per Saldo, weten hoe het met u gaat. Wat betekenen de maatregelen die voor de budgethouders zijn getroffen voor u?  Hoe zien die er in de praktijk uit? Kunt u uw zorg en/of ondersteuning goed regelen? Waar loopt u tegenaan? Welke zorgen heeft u voor de toekomst?

Uw mening en informatie is belangrijk om uw belangen goed te kunnen behartigen bij de overheid, gemeenten, zorgkantoren, zorgverzekeraars en andere organisaties rond bijvoorbeeld vervoer en onderwijs. Het is noodzakelijk om deze keer op keer in te brengen. Ook (straks) in de 1,5 meter samenleving is dit van groot belang. Bovendien kunnen andere budgethouders profijt hebben van uw ervaringen.

U kunt uw ervaring delen via de vragenlijst op de website van Per Saldo. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem. 

Terug naar overzicht