Evenement ‘Zorg voor leven met polio’

Dinsdagavond 23 oktober staan mensen met postpolio in de schijnwerpers. Dan vindt in de Flint in Amersfoort het evenement 'Zorg voor leven met (post)polio' plaats.

Dinsdagavond 23 oktober staan mensen met postpolio in de schijnwerpers. Dan vindt in de Flint in Amersfoort een evenement plaats met het thema ‘Zorg voor leven met (post)polio’. De organisatoren zijn Rotary Nederland, Spierziekten Nederland, het RIVM, het Prinses Beatrix Spierfonds en het expertisecentrum van het AMC. De bijeenkomst bestaat uit een mix van korte presentaties en amusement. Na afloop is er een borrel om na te praten en het 30-jarig bestaan van de diagnosewerkgroep (P)PS met ons te vieren.

Met deze avond willen we aandacht vragen voor de strijd tegen het poliovirus maar ook voor de strijd die mensen met postpolio dagelijks moeten leveren met de toenemende beperkingen. De avond is daarmee het startschot voor een landelijke wervingsactie om onderzoek te financieren naar betere behandelingsmogelijkheden. 

De bijeenkomst is bedoeld voor postpolio-leden van Spierziekten Nederland, leden van de Rotary en andere belangstellenden, onder wie zorgprofessionals.
Leden van Spierziekten Nederland betrokken bij postpolio ontvangen binnenkort een officiële uitnodiging, maar zet u 23 oktober alvast in uw agenda. In de officiële uitnodiging staat vermeld hoe u zich kan aanmelden.
 

Terug naar overzicht