Superspecialisten in webconferentie 2021

Door: Anne Marie Klerkx

In de webconferentie voor je spierziekte vertellen specialisten o.a. het laatste nieuws over onderzoek en behandeling. De webconferentie komt in plaats van het Spierziektecongres 2021.

In de webconferentie voor je spierziekte vertellen specialisten het laatste nieuws over onderzoek, behandeling of hoe je met je spierziekte kunt omgaan. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot vragen stellen en kun je online met anderen in contact komen. De webconferentie, die je dit najaar kunt verwachten, komt in plaats van het Spierziektecongres 2021.

We missen je
Het online Spierziektecongres 2020 is een groot deel van de leden goed bevallen. Gewoon thuis in je luie stoel informatie van experts krijgen heeft voordelen. Een congres kun je dat niet noemen. We missen je. We missen het onderlinge contact, de informatiemarkt, de posters, ja zelfs de broodjes met gegrilde groenten. Natuurlijk willen we, zodra het kan, weer een fysiek Spierziektecongres in Veldhoven organiseren. Maar nu - vanwege de coronapandemie - nog even niet. Dus is er 2021 geen Spierziektecongres, maar een webconferentie. Hopelijk zien we elkaar daar.

Online en gratis
De webconferentie is online. We gebruiken Zoom als programma. Dit programma is gemakkelijk te gebruiken vanaf een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. Meedoen is gratis voor leden. Je krijgt automatisch een uitnodiging per mail, zodra de inschrijving open is. 

Meer informatie over de webconferentie vind je in de Spieracademie

Terug naar overzicht