Tweehandsmarkt voor hulpmiddelen

Door: Cora van der Wurff en Vimla Jaggoe

Er zijn honderden hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken. Iets tweedehands aanschaffen kan interessant zijn.

Op de hulpmiddelenwebsite van Spierziekten Nederland vindt u een rubriek met tweedehands hulpmiddelen. Leden en niet-leden van Spierziekten Nederland kunnen daar zelf hulpmiddelen die ze niet meer gebruiken te koop aanbieden. 

Het plaatsen van een advertentie doet u zelf en is heel eenvoudig. Op een online formulier vult u uw naam, e-mailadres, een titel en beschrijving van het hulpmiddel in. U geeft aan of u het hulpmiddel te koop aanbiedt of ernaar op zoek bent en maakt de advertentie af met een leuk plaatje. Als u alles heeft ingevuld, klikt u op het knopje Plaats mijn advertentie. Hierna ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op de bevestigslink klikt, wordt uw advertentie geplaatst en op de website vertoond. In dezelfde mail vindt u ook een afmeldlink waarmee u met een druk op de knop de advertentie van de website verwijdert. 

Spelregels
Advertenties ouder dan twee maanden worden automatisch verwijderd. Mocht uw hulpmiddel nog niet zijn verkocht, dan kunt u uiteraard de advertentie herplaatsen. Verder worden commerciële aanbiedingen verwijderd. Dit geldt ook voor advertenties voor genees- en genotsmiddelen.

Naar de Tweedehandsmarkt voor hulpmiddelen

 

Terug naar overzicht