Webcast Leefadviezen en zorg bij ALS en PSMA

Hoe leeft u verder na de diagnose ALS of PSMA, terwijl u weet  dat u lichamelijk steeds meer van anderen en van voorzieningen afhankelijk gaat worden? U moet een evenwicht vinden tussen ‘uw eigen gang gaan’ en ‘u op tijd aanpassen’. Waarschijnlijk wilt u zo zelf de touwtjes in handen houden. Maar u moet dan wel weten wat u zelf kunt (blijven) doen en waar u hulp bij moet inschakelen. Daarover gaat de webcast op vrijdagmiddag 6 oktober.

Programma
16:00 uur - 16:20 uur
Leefadviezen bij ALS en PSMA - en voor een deel ook PLS - drs. Esther Kruitwagen, revalidatiearts UMCU

16:20 - 16:35 uur
Hoe organiseert u uw zorg - Ricardo Bronsgeest, medewerker belangenbehartiging Spierziekten Nederland

16:35 – 17:00 uur
Beantwoording van vragen

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 3 oktober 2017. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig
De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruik maken van een pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone.

Terug naar overzicht

Gepubliceerd op 12 september 2017, laatst gewijzigd op 18 september 2017

Bewaar als PDF Printen