Webcast over behandeling neuropatische pijn

Door: Anne Marie Klerkx

U kunt nu inschrijven voor de webcast Behandeling neuropatische pijn: DVN, CIAP en andere polyneuropathieën. De webcast wordt uitgezonden op vrijdag 4 oktober om 16.00 uur.

Polyneuropathieën en neuropathische pijn gaan vaak samen. Deze pijn is meestal chronisch. Pijn die niet meer weggaat kan je het leven flink zuur maken. In deze webcast bespreken we het mechanisme achter neuropathische pijn, welke factoren de pijn kunnen beïnvloeden en de mogelijkheden voor behandeling.
 
Vragen die aan de orde komen:

  • Wat veroorzaakt neuropathische pijn?
  • Wat is de invloed van biologische, psychische en sociale factoren op neuropathische pijn?
  • Welke mogelijkheden voor behandeling zijn er?
  • Wat kunt u zelf doen?
  • Waar kunt u terecht voor pijnbehandeling?
     

Programma

16.00 – 16.20 uur
Presentatie door dr. Albère Köke, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en onderzoeker Maastricht UMC+ en Adelante Hoensbroek

16.20 – 17.00 uur
Beantwoording van vragen

Praktische informatie
Datum: vrijdag 4 oktober 2019
Tijd: 16.00 - 17.00 uur

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 1 oktober 2019. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig
De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruik maken van een pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om deze webcast bij te wonen maar u bent wel geïnteresseerd: binnen enkele dagen na de uitzending is de webcast via een link op de website van Spierziekten Nederland terug te kijken.

Terug naar overzicht