Webcast over hoe u uw huis veilig houdt

Brand, u moet er niet aan denken! Maar wat doet u als dit toch gebeurt? Heeft u al eens nagedacht over een vluchtroute? Tijdens deze webcast bespreken we de mogelijke risico’s en laten we zien hoe u brand kunt voorkomen of vertragen.

De webcast wordt uitgezonden op vrijdag 7 juni van 16.00 tot 17.00 uur. Mees van der Kieft en Bram de Rijcke van Veiligheidsregio Utrecht delen hun tips, vertellen over de hulpmiddelen die er op dit gebied zijn en beantwoorden uw vragen.

Programma

16.00-16.30 uur
Presentatie Mees van der Kieft en Bram de Rijcke van de Veiligheidsregio Utrecht

16.30-17.00 uur
Beantwoorden vragen

Aanmelden

De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 14 mei 2019. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig

De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruikmaken van een pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone.

Terug naar overzicht