Olympische kinderspelen

Door: Gemma Bierman

In een team een paar leuke sporten uitproberen, en kijken of het lukt een Olympische vlam te ontsteken en misschien wel een medaille te winnen? Doe mee aan het kinderprogramma op het Spierziektecongres!

Voor kinderen is er een eigen programma op het Spierziektecongres. Als ouder woont u uw diagnoseprogramma bij en ondertussen vermaken wij uw kind(eren) met een speciaal programma. Dit jaar staan - aansluitend bij het Sport & Beweegplein voor ouders – ook voor de kinderen sport en spel centraal. 

Wat uw kind moet weten over wat we gaan doen
Kom meedoen aan onze eigen Olympische Spelen! Vorm een team en probeer samen met je teamgenoten een aantal sporten uit. Als het goed gelukt is, kun je aan het einde de Olympische vlam misschien wel aansteken. Of misschien maak je zelfs kans op een Olympische medaille? We maken vooral veel plezier en ondertussen werken, spelen, sporten en kletsen we samen. Alles natuurlijk onder het Olympische motto: ‘meedoen is belangrijker dan winnen!’ 

Voor wie? 
De activiteiten zijn voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en ze worden zo aangepast dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen. Iedereen is dus welkom!

Enthousiast geworden? 
Deelnemen aan het kinderprogramma kan alleen als uw kind vooraf is aangemeld. U kunt dit aanmelden direct doen als u uzelf aanmeldt voor het Spierziektecongres. Eventuele bijzonderheden over uw kind waar wij rekening mee moeten houden, kunt u in het formulier aangeven. De bijdrage in de kosten voor deelname is € 5,- per kind. Wij verzorgen rondom het programma lunch, drinken en een tussendoortje. 

De activiteiten van het kinderprogramma worden georganiseerd door Spieren voor Spieren in samenwerking met Rocks ’n Rivers

Terug naar overzicht