Meer over lidmaatschap en abonnement

De kosten

Het lidmaatschap van Spierziekten Nederland kost € 42,50 per jaar. Wanneer je in de loop van het kalenderjaar lid wordt, betaal je een deel van dit bedrag.
Je kunt natuurlijk ook volger (gratis) of abonnee (€ 27,50 per jaar) worden. Bekijk de verschillende mogelijkheden

Vrijstelling van betaling

Als je om financiële redenen niet in staat bent de contributie van onze vereniging te betalen, kun je vrijstelling van betaling vragen bij de penningmeester. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie

Opzeggen lidmaatschap of abonnement

Een lidmaatschap of abonnement loopt tot het einde van het kalenderjaar; opzeggen kan per kalenderjaar. Dat kan via het afmeldformulier op je persoonlijke pagina, per e-mail naar de ledenadministratie of per brief. Vermeld hierin lidnummer, naam, adres en woonplaats.

Het adres: 
Spierziekten Nederland
Ledenadministratie
Lt.gen. Van Heutszlaan 6
3743 JN Baarn

Word lid, abonnee of volger

Volger worden is gratis; een abonnee ontvangt het magazine Contact en heeft toegang tot alle digitale informatie; een lid kan ook bijeenkomsten bijwonen en persoonlijke ondersteuning krijgen.

Vergoedt jouw verzekeraar het lidmaatschap?

Verschillende collectieve verzekeringen (bijvoorbeeld via de Wmo) dekken deze kosten. Vraag dit na bij je verzekeraar of bekijk het overzicht van Independer.